Colorescience

Huidbeschadiging door vrije radicalen van de zon en vervuiling kunnen lijden tot bruine vlekjes en de afbraak van collageen. Collageen zorgt voor een stralende huid. Een slappe huid en rimpels zijn het gevolg van de afname van collageen. Bestrijd jouw zonbescherming vrije vrije radicalen? Sunforgettable® Total Protection Sport Stick SPF 50 is krachtig en handig voor gebruik tijdens het sporten met ingrediënten, die zacht zijn voor het hele gezin. Perfect voor zonnige dagen aan het zwembad bestand tegen water en transpiratie tot wel 80 minuten.  
Huidverzorging en foundation komen samen met Colorescience Tint du Soleil SPF 30, door de blend aan vitamines die anti-aging de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen. ​ Multivitaminecomplex, peptiden, ceramiden en melklipiden verbeteren het uiterlijk van de huid, terwijl zinkoxide en titaandioxide zorgen voor een bescherming tegen UVA- en UVB-straling.
Modern. Mineraal. Matte. Eindelijk, een krachtige 100% minerale SPF, speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Uitgebreide bescherming tegen UVA/UVB, blauw licht, vervuiling en infrarood stralen, voor een gevoelige, vette huid. Op zichzelf al geweldig, maar ook onder je make-up als beschermende primer. 

 

Zyna werkt met de volgende merken