PERMANENT ONTHAREN MET DE ULTRA VPL

Hier vindt u alle informatie over het stappenplan van schoonheidssalons Zyna, de gebruikte technieken en alle achtergrondinformatie.
De behandeling – stappenplan:

Stap 1 – Intake
Tijdens een intake gesprek wordt u volledig geïnformeerd over de ontharingsbehandeling. Verder wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur (haren niet vooraf scheren of epileren). Blijkt hieruit dat u in aanmerking komt voor de ontharingsbehandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf en een proefbehandeling.

Stap 2 – Analyse
Na 2 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de proefbehandeling aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de definitieve ontharing wenst te starten. Samen met onze specialisten wordt een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld.

Stap 3 – Behandelingen
De haren van de te behandelen zone worden 2 tot 4 dagen van te voren afgeschoren, zodat er enkel haarstoppeltjes overblijven. Dit is nodig om een betere geleiding van het licht te verkrijgen. Daarna wordt er een laagje verkoelende contactgel aangebracht en wordt de te ontharen zone met lichtflitsen behandeld.
De eerste dagen na de behandeling groeien de haartjes gewoon door. Na circa 14 dagen merkt u dat heel wat haartjes uitvallen, en dat de haargroei op het behandelde lichaamsdeel minder geworden is.
Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om alle haren in de te ontharen zone permanent te verwijderen. Met een tussenperiode van 6 weken per behandeling is de totale doorlooptijd dus ongeveer een jaar.

Stap 4 – Nazorg
Door hormoonschommelingen (zoals zwangerschap of medicatie) kan een herhalingsbehandeling na enkele jaren nodig zijn.

Zyna werkt met de volgende merken