Botox & Fillers

 

De volgende behandelingen zijn mogelijk:

  • Rimpelcorrecties met niet-permanente biologische afbreekbare middelen en hyaluronzuren van verschillende dikte.
  • Contourverbeteringen in het gelaat (liqiud facelift).
  • Handverjonging.
  • Lipvergroting
  • Behandelingen met Botox/Dysport: Spierontspanning in gelaat en hals voor rimpelbestrijding / Overmatig zwetende oksels (hyperhydrose)
  • Verbetering/verstrakking van de huid (Skin-boosting).
  • Hoofdpijn-behandeling met Botox (minimaal 70% succes).

 

Botox

Een Botox behandeling is speciaal voor het ontspannen van spieren in het gelaat die m.n. de verticale frons, de horizontale frons en de kraaienpootjes veroorzaken. Ook heeft dit middel vaak een gunstig effect op hoofdpijn die door spierspanning wordt veroorzaakt.

Wij kunnen hiermee selectief spieren ontspannen die voor een ongewenste gezichtsuitdrukking-en rimpelvorming zorgen.Tevens behandelingen van overmatige transpiratie in oksels en handpalmen. Eén procent van de clienten heeft geen resultaat omdat zij middels hun immuunsysteem het middel onmiddellijk afbreken. In zo’n geval moet dit worden gemeld en zal er naar een bevredigende oplossing voor u worden gezocht. Mogelijke complicaties zijn een hangend ooglid of wenkbrauw, dit is tijdelijk en moet ook gemeld worden zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

 

Fillers

Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is m.n. geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Wij werken met verschillende merken Hyaluronzuur. In overleg met de cliënt kiezen wij voor een bepaald product. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen.

 

 

Zyna werkt met de volgende merken